1. De când participați la concursuri de alergare?
        Primele concursuri la care am participat erau probele de cross. Imi aduc aminte cu plăcere de competițiile de cros organizate pe malul Mureșului, o zonă superbă pe care alergam, plecând din zona Podului Traian și până în dreptul stadionului Gloria. Atunci alergam distanțe scurte 1500 m și 3000 m.
2. Care a fost cea mai lungă probă și unde?
    Cea mai lungă cursă am avut-o în urmă cu 2 ani, la Campionatul Național de Ultramaraton când am parcurs 165 de km, fiind încă legitimat la CS Universitatea Arad, unde avem una dintre cele mai frumoase echipe de ultra din România.
3. Câti km ați parcurs până acum în cadrul concursurilor la care ați participat?
    Sincer, nu am contabilizat numărul kilometrilor parcurși în curse. Știu doar că în fiecare an întregistrez 3 – 4 mii de km de alergare.
4. Ce mesaj transmiteți tinerilor?
      Sportul este vital și dacă vrei să ai parte de o viață frumoasă, include sportul printre activitățile tale. Ordinea, perseverența și forma fizică bună vin doar de la sport. Dacă stăm să analizăm oamenii care se declară realizați în viață, vom vedea că în activitatea lor zilnică este inclusă mișcarea. Eu nu cred că aș putea trăi fără sport. Și la fel ca mine sunt foarte mulți oameni.
5.  Veți participa la prima ediție a Arad Fall Run?
        Voi participa cu toată dragostea și la Arad Fall Run. Cu toate că sunt accidentat, voi face tot ce-mi stă în putință să fiu prezent la linia startului. Și la fel vor face și prietenii mei, copii mei Alex și David și sunt convins că la fel vor face sute de arădeni. Arad Fall Run este un ,,must” pentru acest oraș. Și ar fi păcat să nu participăm, având în vedere că avem cea mai frumoasă faleză din România, Faleza Mureșului.