1. De când participați la concursuri de alergare?
        Cred ca in 2013 am participat la primul meu cros, iar in 2015 am inceput sa particip constant la curse de plat si curse cu obstacole. In 2016 faceam primul meu semimaraton si in 2017 am descoperit alergarea montana si de atunci am ales sa fac mai mult curse montane si mai putin curse de plat.
2. Care a fost cea mai lungă probă și unde?
   Cea mai lunga cursa am avut-o anul acesta, in august, la UTMB (OCC). 55km si 3500m diferenta de nivel. Startul s-a dat din Orsieres-Elvetia si am terminat in Franta-Chamonix.
3. Câti km ați parcurs până acum în cadrul concursurilor la care ați participat?
Ha, ha, ha !!! Nu am calculat cati km s-au adunat din curse in atatia ani, dar sigur sunt multi. Pe anul acesta e mai usor sa fac un calcul si pot spune ca aproximativ 500 km doar in cursele din 2023. A fost anul cu cele mai lungi curse ale mele si cu multi km, atat in curse cat si la antrenament.
4. Ce mesaj transmiteți tinerilor?
      Sa isi descopere pasiunea si sa investeasca in ea timp, energie si tot ce e nevoie. Sa faca mai multa miscare. Sa creada in ei !
5.  Veți participa la prima ediție a Arad Fall Run?
       De cateva zile am intrat in perioada de odihna si fac o mica pauza de la alergare pentru ca a fost un sezon lung cu multi kilometri, iar corpul si mintea au nevoie de o resetare. Inca nu am decis daca voi participa ca si concurent sau sustinator pentru cunoscuti, dar cu siguranta voi fi prezenta !