days
:
hrs
:
min
:
sec
DESPRE NOI

Sportul ne învață cum să ne depășim limitele, principiile din sport le putem aplica în viața de zi cu zi. Cu o mentalitate puternică, călită prin sport, ne putem potența succesul în orice aspect al vieții. Cursele de alergare ne învață cum să trecem peste bariere, cum să depășim obstacole, dezvoltarea acestor abilități putând fi adoptate de oricine și aplicate apoi oricărui domeniu de activitate.
Arad Run este o inițiativă sportivă care se adresează amatorilor de alergare.

Manifestarea constă în organizarea de evenimente sportive în Județul Arad. Participanții la sunt obligați să respecte termenii și condițiile la fiecare eveniment în parte.

Sportul este vital în viața omului. Acesta este singurul mod prin care poți fi cu adevărat sănătos, mai ales în combinație cu o alimentație și alte obiceiuri sănătoase.

Indiferent de vârstă, activitatea fizică este necesară pentru sănătate și încurajăm mișcarea în viața copiilor: întărește mușchii și oasele, dezvoltă flexibilitatea, echilibrul și rezistența, formează postura corectă și creșterea imunității; Rolul sportului este esențial în viața adolescenților: modelează și menținere corpul, arde grăsimile, dezvoltă armonios aparatului locomotor, îmbunătățește circulația sangvină, menține puterea mușchilor și oaselor;

Pe lângă aceste beneficii fizice, există și o serie de avantaje psihice care provin din practicarea sportului în viața de zi cu zi: Dezvoltarea abilității de concentrare; creșterea abilității de lucru în echipă; tratează stările negative ale psihicului, cum ar fi anxietatea și depresia; dezvoltarea spiritului de fair play; creșterea încrederii de sine; dezvoltarea abilităților sociale;
dezvoltarea capacității de auto-disciplinare; formează motivația, ambiția și angajamentului pe termen lung; creșterea abilităților competitive; formarea abilității de a accepta victoria sau înfrângerea.
Așa cum ai văzut, importanța sportului în viața tinerilor și a celor în vârstă este incontestabilă. Din păcate, multe persoane uită de acest lucru și nu beneficiază de toate avantajele pe care activitatea fizică le poate aduce.

De aceea este important să începi practicarea unui sport ACUM.

Parteneri